Tuesday, 19 July 2011

BaJu RAYA

belum raya dah pikir nak carik kain nak buat baju raya...
padahal...PUASA pun belum lagi..hehehhe....
especially PEREMPUAN....baju raya nak yang macam2 fesyen.....
(termasuk yang tukang tulis neh ha..ehehehe...)
honestly..aku belum ada kain nak dbuat baju raya....
peh......rasa sangat terlambat...confirm tukang jahit dah dapat BANYAK tempahan...
alamat tak raya la diorang kalo xsiap jahit baju customer.....
kalo nak beli yang siap sedia...harga punyerrrrrrrr.......la CANTIK......
huhuhu.....boleh jadi kering beg duit.....


 contoh yang menjadi kegilaan kala ini.....

model ni....saya xkenal.......sumber dari uncle google la katakan..

so...raya kali neh ape fesyen korang???share2 la kat saya gak...

No comments:

Post a Comment